Home » » Kingsley Hills di Putra Heights

Kingsley Hills di Putra Heights

 
Kingsley Hills di atas Bukit Cermin di Putra Heights, Selangor adalah projek pembangunan bercampur seluas 96 ekar oleh Kumpulan MCT. Sektor kediaman Hills Kingsley agak luar biasa kerana ia terdiri daripada 108 Bungalow luas dan 150 rumah semi-D, high-end dan mewah Villa Condo bertingkat rendah dan unit Condominium kenaikan tinggi.
 
 
Projek dilengkapi dengan ciri-ciri mewah seperti reka bentuk pelbagai dan bergaya kontemporari, lif di rumah persendirian, 24 jam berpagar dan berkawal keselamatan, lif di rumah persendirian, pintu masuk utama, kemudahan seperti sekolah antarabangsa, taman linear, kelab swasta dan sekolah Cina utama di sini. Kingsley Hills mudah diakses melalui lebuh raya utama seperti LDP, Kesas dan lebuh raya Elite.

Harta Projek: Kingsley Hills
Location: Putra Heights, Subang Jaya, Selangor
Jenis Harta: Pembangunan bercampur (108 Bungalow, 150 semi-D, Condo Villa Condominium)
Tanah Pegangan: Selama - lamanya
Pemaju: Kingsley Hills Sdn Bhd
Laman Web pemaju: http://www.kingsleyhills.com
Hubungi pemaju: 603-8023 6868

Kemudahan
Kelab Swasta Hills Kingsley dilengkapi dengan gimnasium, kolam renang, taman permainan untuk kanak-kanak, juga Yoga dan bilik aerobik untuk kemudahan anda.
 
Kemudahan seperti bilik persidangan dan fungsi, pusat perniagaan, kafe dan restoran meningkatkan rayuan kelab itu sebagai pusat sehenti untuk Kingsley gaya hidup.

Tambahan pula, Taman Linear menampilkan taman terawat, taman permainan kanak-kanak, laluan, dan banyak lagi. Terbang layang-layang, mengambil bersiar-siar atau menunggang basikal boleh menjadi aktiviti-aktiviti di taman alam ini.
 

Site Plan

 
 

Location Map

 

Google Map

GalleriesTerima kasih kerana membaca Kingsley Hills di Putra Heights. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan:0 Komen:

Catat Ulasan