Home » » Gambar Kaki Yuna Di Instagram Cetuskan Kontroversi Aurat

Gambar Kaki Yuna Di Instagram Cetuskan Kontroversi Aurat

Gambar Kaki Yuna Di Instagram Cetuskan Kontroversi Aurat ? Aku terkejut dengan kontroversi yang melanda Yuna gara-gara mengupload gambar kakinya ke Instagram.
 
Gambar Kaki Yuna Di Instagram Cetuskan Kontroversi Aurat

Gambar Kaki Yuna Yang Mencetuskan Kontroversi
 
 
Gambar yang Yuna dalam instagram baru-baru ini telah mencetuskan kontroversi terbaru. Beliau yang mengupload gambar itu ke Instagram untuk tatapan peminat beliau adalah sekadar untuk suka-suka.
 
Yuna yang selalu aktif di Instagram telah mengupload gambar ini ketika dalam perjalanan menuju ke Chicago, USA untuk persembahan tour beliau.
Peminat-peminat Yuna yang sememangnya prihatin dengan artis ini yang selalu menutup aurat dan memberi komen kepada Yuna agar berhati-hati dan sentiasa menjaga aurat dengan sempurna.
 
Malangnya, terdapat banyak juga komen negatif yang dilemparkan. Aku berharap agar peminat memahami dan memaafkan kesilapan Yuna yang tidak disengajakan itu. Tiada siapa menyangka perkara yang kecil itu dibesar-besarkan. - Gambar Kaki Yuna Di Instagram Cetuskan Kontroversi Aurat


Terima kasih kerana membaca Gambar Kaki Yuna Di Instagram Cetuskan Kontroversi Aurat. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan:0 Komen:

Catat Ulasan